Emulsiopesu

Emulsiopesu

Emulsiopesu

Emulsiopesu on kemiallista vesipesua ja kemikaaliton vaihtoehto, joka poikkeaa runsaasti perinteisestä kuivapesusta eli kemiallisesta pesusta. Se on myös tehokas ja luontoystävällinen tapa puhdistaa. Emulsiopesut tehdään veden ja pesuaineen avulla, jossa kuitenkin käytetään pesuainetta, joka suojaa vaatetta normaalin vesipesun vaikutuksilta kuten kutistumiselta ja nukkaantumiselta. Kangas ei kulu kuten normaalissa vesipesussa, jolloin se kestää kauemmin.

Joissakin kangaslaaduissa emulsiopesut käyvät silloin, kun kemiallinen pesu on kielletty. Emulsiopesut tehoavat parhaiten vesiliukoisiin tahroihin ja näin ollen suurin osa liuotinpesuista (kemiallinen pesu), voidaan korvata emulsiopesulla.

Ota yhteyttä jos tarvitset emulsiopesua vaatteillesi >>

Emulsiopesu on luontoystävällinen

Emulsiopesussa käytettävä pesuaine on luontoystävällinen ja biohajoava. Se puhdistaa hyvin ja pesutuloksena on raikas ja puhdas vaate.

Vain kuivapesu

Mikäli tuotteeseen on ohjeistettu ”vain kuivapesu”, voit valita emulsiopesun, jossa ei käytetä kemikaaleja. Juhlaleningit, puvut, takit, housut jne voidaan kaikki pestä emulsiopesulla. Myös vaatteet ja tekstiilit, joita halutaan suojata veden haitalliselta vaikutukselta.

Emulsiopesu