Mattopesu

Mattopesu pesulassa

Mattojen pesu on yleistynyt erilaisten mattojen tarjonnan vuoksi. Hyvin harvoin matto onnistuu pestä perinteisellä ”mäntysuopa–juuriharja” –menetelmällä. Erilaisille matoille on erilaiset pesut jossa koneet tekevät tehokkaasti sen mitä ennen tehtiin mattolaiturilla.

Mattojen pesu on myös hankalampaa niiden suuren koon ja materiaalin vuoksi, märkä matto painaa kuin synti eikä sitä saa omin voimin tangolle kuivumaan. Monesti matoille sopii vain kuivapesu.

Pesuohjeen löydät mattoon kiinnitetystä ohjeesta, jota kannattaa noudattaa. Säästä selkääsi ja pesetä matot pesulassa!

Mattojen huolto kotikonstein

Mattoja on hyvä huoltaa viikoittain. Imurointi, tamppaus ja tuuletus tekee hyvää. Kunnon pakkasilla kun lumi ei sula maton pintaan, lumikylvyt tekevät matolle hyvää ja saavat sen raikastumaan. Niksipirkka -ohjeena voi mattoa raikastaa ruokasoodalla – ripottele pintaan ja imuroi pois. Poista pikaisesti isot tahrat etteivät ne imeydy kuituihin. 

Maton kuivuminen on suurin haaste. Isot ja paksut matot kannattaa pesettää pesulassa, jossa kuivauskin tapahtuu nopeasti, eikä mattoon jää ummehtunutta hajua.

Pesulapalvelut kotitalouksille

Pesulapalvelut kotitalouksille Pesulapalvelut yksityishenkilöille tehdään nopeasti ja edullisesti. Saat raikkaat ja puhtaat tekstiilit ja asusteet viikon sisällä kuivattuna, silitettynä, mankeloituna ja viikattuna. Puhdasta ja valmista suoraan pakasta! Pesemme kaiken; pikkupyykin, liinavaatteet, kodin tekstiilit ja juhlavaatteet. Voit pesettää myös mattosi ja huonekalut vaikka paikan päällä. Soita ja kysy lisää tai jätä viesti!

Pesulapalvelut yritykselle

Hoidamme sopimuspesuja Varsinais-Suomen alueella nopeasti ja varmasti. Työasut ja tekstiilit ovat yritykselle osa hyvää yritysilmettä joka näkyy. Laitospesuissa palvelu pelaa ja nopeus on valttia!

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti

Seuraa meitä somessa

Loimaan Pesula Oy