Kemiallinen pesu

Kemiallisessa pesussa vaate kastellaan märäksi liuottimella ja höyrytetään kuivaksi. Toisin kuin vesipesu, kemiallinen pesu ei turvota kuituja jolloin kangas ei kutistu, veny tai nukkaannu. Kemiallinen pesu poistaa hyvin myös vahat ja muovit. Kemiallinen pesu on ystävällinen myös väreille. Jotkin materiaalit eivät kestä kemiallista pesua, ja tällöin suositellaan emulsiopesua, joka on myös luontoystävällisempi vaihtoehto. Ks. emulsiopesu.

Minkälaisiin vaatteisiin käytetään kemiallista pesua?

Pesumerkissä oleva kuva kertoo mihin tekstiiliin suositellaan kemiallista pesua. Miesten puvut, pikkutakit, housut, jakkupuvut, leningit, hameet, kodin tekstiilit, ryijyt ja raanut ovat yleisimpiä kemiallisen pesun pesumerkinnän saaneita tuotteita.

Kemiallinen pesu

Pesulapalvelut kotitalouksille

Pesulapalvelut kotitalouksille Pesulapalvelut yksityishenkilöille tehdään nopeasti ja edullisesti. Saat raikkaat ja puhtaat tekstiilit ja asusteet viikon sisällä kuivattuna, silitettynä, mankeloituna ja viikattuna. Puhdasta ja valmista suoraan pakasta! Pesemme kaiken; pikkupyykin, liinavaatteet, kodin tekstiilit ja juhlavaatteet. Voit pesettää myös mattosi ja huonekalut vaikka paikan päällä. Soita ja kysy lisää tai jätä viesti!

Pesulapalvelut yritykselle

Hoidamme sopimuspesuja Varsinais-Suomen alueella nopeasti ja varmasti. Työasut ja tekstiilit ovat yritykselle osa hyvää yritysilmettä joka näkyy. Laitospesuissa palvelu pelaa ja nopeus on valttia!

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti

Seuraa meitä somessa

Loimaan Pesula Oy