Huonekalujen pesu

Huonekalujen pesu onnistuu paikan päällä!

Tahriintunut huonekalu, sohva tai kalusto, harmittaa. Tahrat näkyvät, eikä niitä saa peittoon. Sohva vaihtoon tai puhtaaksi?

Hyvä huonekalu saa pidemmän eliniän kun sen antaa pestäväksi. Hyvin pesty huonekalu on kuin uusi. Vanhaa tyylihuonekalua, jossa kangas on ehjä, ei kannata verhoiluttaa tai heittää pois. Sen voi pestä.

Huonekalun tekstiilin pesu onnistuu vaivattomasti paikan päällä. Sitä ei tarvitse liikuttaa paikaltaan pesun ajaksi, vaan se voidaan pestä siirtämättä tilastaan. Sovitaan pesuaika ja saat seuraavana päivänä istahtaa puhtaalle sohvalle tai nojatuolille!

Patjojen pesu

Patjat keräävät pölypunkkeja, joita ei paljaalla silmällä näe. Patjan pesu on aiheellista aika ajoin, koska pelkkä imurointi ei takaa täysin puhdasta tulosta. Patjojen, huonekalujen ja mattojen pesu onnistuu yhdellä käynnillä, ja saat kerralla raikkaan tuulahduksen kotiisi. Soita tai tee tilauspyyntö tästä.

Pesulapalvelut kotitalouksille

Pesulapalvelut kotitalouksille Pesulapalvelut yksityishenkilöille tehdään nopeasti ja edullisesti. Saat raikkaat ja puhtaat tekstiilit ja asusteet viikon sisällä kuivattuna, silitettynä, mankeloituna ja viikattuna. Puhdasta ja valmista suoraan pakasta! Pesemme kaiken; pikkupyykin, liinavaatteet, kodin tekstiilit ja juhlavaatteet. Voit pesettää myös mattosi ja huonekalut vaikka paikan päällä. Soita ja kysy lisää tai jätä viesti!

Pesulapalvelut yritykselle

Hoidamme sopimuspesuja Varsinais-Suomen alueella nopeasti ja varmasti. Työasut ja tekstiilit ovat yritykselle osa hyvää yritysilmettä joka näkyy. Laitospesuissa palvelu pelaa ja nopeus on valttia!

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti

Seuraa meitä somessa

Loimaan Pesula Oy