Emulsiopesu

Emulsiopesu on kemiallista vesipesua ja kemikaaliton vaihtoehto! Emulsiopesu poikkeaa runsaasti perinteisestä kuivapesusta eli kemiallisesta pesusta. Emulsiopesu on tehokas ja luontoystävällinen tapa puhdistaa. Emulsiopesu tehdään veden ja pesuaineen avulla, jossa kuitenkin käytetään pesuainetta, joka suojaa vaatetta normaalin vesipesun vaikutuksilta kuten kutistumiselta ja nukkaantumiselta. Kangas ei kulu kuten normaalissa vesipesussa, jolloin se kestää kauemmin.

Joissakin kangaslaaduissa emulsiopesu käy silloin, kun kemiallinen pesu on kielletty. Emulsiopesu tehoaa parhaiten vesiliukoisiin tahroihin ja näin ollen suurin osa liuotinpesuista (kemiallinen pesu), voidaan korvata emulsiopesulla.

Emulsiopesu on luontoystävällinen

Emulsiopesussa käytettävä pesuaine on luontoystävällinen ja biohajoava. Se puhdistaa hyvin ja pesutuloksena on raikas ja puhdas vaate.

Vain kuivapesu

Mikäli tuotteeseen on ohjeistettu ”vain kuivapesu”, voit valita emulsiopesun, jossa ei käytetä kemikaaleja. Juhlaleningit, puvut, takit, housut jne voidaan kaikki pestä emulsiopesulla. Myös vaatteet ja tekstiilit, joita halutaan suojata veden haitalliselta vaikutukselta.

Emulsiopesu

Pesulapalvelut kotitalouksille

Pesulapalvelut kotitalouksille Pesulapalvelut yksityishenkilöille tehdään nopeasti ja edullisesti. Saat raikkaat ja puhtaat tekstiilit ja asusteet viikon sisällä kuivattuna, silitettynä, mankeloituna ja viikattuna. Puhdasta ja valmista suoraan pakasta! Pesemme kaiken; pikkupyykin, liinavaatteet, kodin tekstiilit ja juhlavaatteet. Voit pesettää myös mattosi ja huonekalut vaikka paikan päällä. Soita ja kysy lisää tai jätä viesti!

Pesulapalvelut yritykselle

Hoidamme sopimuspesuja Varsinais-Suomen alueella nopeasti ja varmasti. Työasut ja tekstiilit ovat yritykselle osa hyvää yritysilmettä joka näkyy. Laitospesuissa palvelu pelaa ja nopeus on valttia!

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti

Seuraa meitä somessa

Loimaan Pesula Oy